Usynlig og skreddersydd tannregulering med SureSmile

SureSmile er en ny og forsiktig behandlingsform innen tannregulering. Denne behandlingen har blitt veldig populær på kort tid, både for tannlegeklinikker og pasienter. Ved å bruke vår SureSmile-behandling vil du få et vakkert og sunt smil uten at tannreguleringen vises.

Du lurer kanskje på hvorfor dette er et godt alternativ til den tradisjonelle tannreguleringen? Det skal vi forklare:

Få rette tenner på kortere tid

Der hvor den tradisjonelle tannreguleringen ofte kan være en lang og smertefull prosess for å få rettet tennene, vil prosessen være smertefri med SureSmile. Ved å bruke avansert bildeteknologi for å skanne tennene dine, vil skinnen være spesialdesignet for deg. Skinnen vil sitte perfekt, og er behagelig å bruke i hverdagen.

Ved å bruke tradisjonell tannregulering må man benytte denne i over to år i gjennomsnitt. SureSmile kan redusere denne tiden med 30 % eller mer, og sparer deg i gjennomsnitt for åtte måneder med behandling. Skinnen er i tillegg gjennomsiktig, og dermed er det vanskelig for de rundt deg å se den.

Godt resultat med avtakbar SureSmile-regulering

I motsetning til tradisjonell regulering, er ikke SureSmile festet til tennene dine. Det betyr at du kan ta den ut når du skal spise og pusse tenner. Dermed får du en langt enklere jobb med å holde skinnen ren. Husk å pusse tennene etter hvert måltid før du plasserer skinnen tilbake igjen. Du bør ha skinnen på i minst 20 timer i døgnet for å oppnå best mulig resultat.

Slik er behandlingen med SureSmile

Så fort du har bestemt deg for å benytte SureSmile-regulering, ordner vi en konsultasjonstime hos oss på klinikken. Her skanner vi tennene dine slik at vi får et perfekt bilde av tannsettet ditt.

Vi ser på en detaljert 3D-datamodell av tennene dine for å planlegge individuelle tannbevegelser gjennom hele behandlingsprosessen. Med 3D-modellen kan vi se tennene dine og hvordan de passer sammen fra alle vinkler. Videre skreddersyr vi en behandlingsplan basert på dine tenner og behov.

Vi sender resultatene av skanningene til vårt laboratorium. Når alle dine tenner er undersøkt og vurdert, kan vi se hvordan behandlingsforløpet skal foregå på en mest mulig skånsom måte for deg.

Når kan jeg starte med behandlingen?

Når SureSmile-skinnene er klare, vil du få disse fra oss på klinikken vår. Vi går gjennom behandlingsforløpet sammen, og du vil få veiledning av oss om hvordan du best kan vedlikeholde skinnen din, hvordan du bytter skinne og når det er på tide å bytte dem.

Pasienter som bruker regulering med SureSmile har alle en individuell behandling basert på sine egne tenner. Derfor kan vi ikke fastslå nøyaktig hvor lenge behandlingen vil vare. Det vi kan si er at behandlingsløpet som regel varer imellom 6-18 måneder, og vi ønsker at du regelmessig kommer innom oss i løpet av behandlingen slik at vi kan se på fremgangen.

Hver skinne må brukes i 1-2 uker før du kan bytte til neste skinne. Når du bytter skinne vil den neste skinnen ta høyde for endringene som har skjedd med tennene fra forrige skinne. Når man rullerer slik med skinnene vil tennene dine flyttes til ønsket posisjon på en skånsom og sikker måte.

Når behandlingen er over

Når du har brukt din siste skinne, er behandlingen ferdig. Da kan du forvente å se det smilet som du håpet på før behandlingen startet.

Trenger du tannregulering, og vil prøve SureSmile? Bestill en gratis konsultasjonstime hos oss, så står vi klare til å ta imot deg. Dersom du ikke har bestemt deg enda, og har spørsmål til oss om SureSmile, er det bare å kontakte oss på tlf. 61 23 17 00 eller på e-post post@tannlegebaggethun.no.

Bestill time

Kontakt oss