26 november, 2021

Nyheter

Få rettet dine tenner med SureSmile på klinikken

Drømmer du om å få et rett og vakkert smil?

Det er mange som går med et ønske om å rette tennene; årsaken kan være alt fra skeive tenner, store hull og under- eller overbitt – men som unngår å besøke tannlegen på grunn av gamle skrekkhistorier med tradisjonell tannregulering. Heldigvis har det siden den gang kommet nye behandlingsmuligheter, som gjør det enkelt og praktisk å få tennene rettet – og da også uten at noen legger merke til det.

Usynlig tannregulering med SureSmile

SureSmile er en ny og moderne behandlingsform innen tannregulering som forsiktig – men effektivt – retter dine renner. Metoden har over tid blitt utrolig populær blant både behandlere og pasienter, og det er spesielt tre gode grunner:

Komfortabel skinne: Det skal ikke lenger være en lang og smertefull prosess å få tennene rettet. SureSmile er laserprodusert og spesialdesignet for dine tenner, noe som betyr at de er behagelige å ha på og ikke vil plage deg i hverdagen.

Usynlig skinne: Når du skal rette dine tenner med SureSmile, foregår det via skreddersydd, usynlig plastskinne som er designet basert på en grundig undersøkelse og skanning av dine egne tenner, og derfor passer de nøyaktig til deg. Fordi skinnen er gjennomsiktig, er de vanskelige å se med det blotte øyet, noe som betyr at andre rundt deg ikke merker til at du har tannregulering.

Avtakbar regulering: SureSmile regulering skiller seg ut fra tradisjonell tannregulering, da de ikke er festet til tennene dine. Det er derfor mulig å fjerne skinnen når du spiser, drikker og pusser tennene, noe som gjør det lettere å opprettholde en sunn tannpleie under behandlingen – og gjør det lettere for deg å holde skinnen ren. Det er veldig viktig å pusse tennene etter du har spist eller drukket før du setter skinnen på plass igjen.

For å få det mest optimale resultatet, er det viktig at du har skinnen på 20-22 timer om dagen, selv når du sover.

Hvordan foregår behandlingen?

Konsultasjon og skanning

Når du har besluttet at regulering med SureSmile er den riktige løsningen for deg, møter du opp til en konsultasjon hos oss på klinikken. Her snakker vi sammen om dine muligheter og skanner dine tenner digitalt, så vi får et nøye og presist bilde av ditt tannsett. Deretter skikker vi nærmere på dine skanninger, så vi kan skreddersy en behandlingsplan som er basert på dine tenner og ditt behov.

Etterfølgende sender vi dine skanninger videre til vårt laboratorium, der vi undersøker hver enkelt tann og vurderer hvordan det faktiske behandlingsforløpet skal foregå slik at behandlingen blir så passende og skånsom som mulig.

Levering av regulering og oppstart av behandling

Når skinnene dine har blitt produsert, vil du motta dem fra oss på klinikken. Her vil vi instruere deg i hvordan du vedlikeholder og rengjør skinnen din, og sammen vil vi gjennomgå behandlingsforløpet ditt slik at du vet hvordan du bytter skinnene og hvor ofte de skal byttes.

Siden behandlingen med SureSmile er veldig individuell og basert på hver pasients sine tenner, er det vanskelig å si hvor lenge behandlingen varer og hvor mange skinner som skal produseres. Imidlertid varer et behandlingsforløp vanligvis mellom 6-18 måneder. I løpet av prosessen ønsker vi at du regelmessig besøker oss på klinikken, slik at vi kan sjekke hvordan det står til. Du får utlevert alle skinnene dine på klinikken i begynnelsen av behandlingen, og du kan forvente å bruke hver regulering i omtrent 1-2 uker før det er på tide å bytte til neste.

Prosessen for bruken av skinnene er nøye planlagt, så hver skinne tar høyde for de små endringer som har skjedd med tennene dine siden forrige skinne. Ved å skifte ut tannreguleringen blir tennene dine skånsomt og sikkert flyttet til ønsket posisjon.

Etter behandlingen:

Etter at du har brukt den aller siste skinnen, er behandlingen over og resultatet skal være nøyaktig det smilet du drømte om før du startet på behandlingen.

Hvis SureSmile høres ut som noe for deg, kan du ringe oss og bestille time til en gratis konsultasjon. Vi har også mye mer å fortelle om SureSmile, så hvis du ønsker å høre mer er du velkommen til å kontakte oss på klinikken.

Kontakt oss