26 november, 2021

Nyheter

Få rettet dine tenner med SureSmile på klinikken

Drømmer du om å få et rett og vakkert smil?

Det er mange som går med et ønske om å rette tennene; årsaken kan være alt fra skeive tenner, store hull og under- eller overbitt – men som unngår å besøke tannlegen på grunn av gamle skrekkhistorier med tradisjonell tannregulering. Heldigvis har det siden den gang kommet nye behandlingsmuligheter, som gjør det enkelt og praktisk å få tennene rettet – og da også uten at noen legger merke til det.

Usynlig tannregulering med SureSmile

SureSmile er en ny og moderne behandlingsform innen tannregulering som forsiktig – men effektivt – retter dine renner. Metoden har over tid blitt utrolig populær blant både behandlere og pasienter, og det er spesielt tre gode grunner:

Komfortabel skinne: Det skal ikke lenger være en lang og smertefull prosess å få tennene rettet. SureSmile er laserprodusert og spesialdesignet for dine tenner, noe som betyr at de er behagelige å ha på og ikke vil plage deg i hverdagen.

Usynlig skinne: Når du skal rette dine tenner med SureSmile, foregår det via skreddersydd, usynlig plastskinne som er designet basert på en grundig undersøkelse og skanning av dine egne tenner, og derfor passer de nøyaktig til deg. Fordi skinnen er gjennomsiktig, er de vanskelige å se med det blotte øyet, noe som betyr at andre rundt deg ikke merker til at du har tannregulering.

Avtakbar regulering: SureSmile regulering skiller seg ut fra tradisjonell tannregulering, da de ikke er festet til tennene dine. Det er derfor mulig å fjerne skinnen når du spiser, drikker og pusser tennene, noe som gjør det lettere å opprettholde en sunn tannpleie under behandlingen – og gjør det lettere for deg å holde skinnen ren. Det er veldig viktig å pusse tennene etter du har spist eller drukket før du setter skinnen på plass igjen.

For å få det mest optimale resultatet, er det viktig at du har skinnen på 20-22 timer om dagen, selv når du sover.

Hvordan foregår behandlingen?

Konsultasjon